Орест Сарматський

Важливий меморандум підписали у Тернополі

241671985_4538135362974054_8532625099347925131_n (Copy)

Підписано меморандум про співпрацю та партнерство між Великоберезовицькою територіальною громадою та Тернопільським обласним краєнавчим музеєм.

Як повідомляється, голова Великоберезовицької громади, Заслужений працівник культури України Андрій Галайко та директор ТОКМ Ярема Шатарський в конференц-залі музею, в урочистій обстановці, підписали текст документу.

- Мета меморандуму - співпраця на засадах партнерства, спрямована на використання і поширення інформації про матеріальні та духовні культурні цінності Тернопільського краю, залучення громадян, в першу чергу учнівської молоді, до надбань національної та світової культурної спадщини, - йдеться у повідомленні.

Також документом передбачено створення умов для забезпечення розвитку творчості, збирання, збереження та задоволення освітніх і культурних потреб, а також проведення тематичних уроків, лекцій, з демонстрацією фондових матеріалів музею з питань, археології, історії краю, краєзнавства, історії церкви, образотворчого мистецтва, науки, культури, у приміщеннях музею та в навчальних закладах громади, надання методичної і практичної допомоги у створенні та функціонуванні громадських музеїв.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео