Тамара Коблик

Величезна втрата: раптово помер директор мистецької школи з Тернопільщини

Жив яскраво, виступав блискуче. Згорів на роботі. Помер у своєму кабінеті директора. Ніколи не переставав музикувати, жити музикою і своєю школою

Відійшла ціла епоха в історії культури і мистецтва Коропеччини, Тернопільщини. У віці 65 років раптово помер директор Коропецької комунальної мистецької школи Петро Садівський. Про це повідомили у спільноті Коропець-Інфо у фейсбуці.

Творив самовіддано, керував дбайливо, навчав музиці з великою любов'ю, - йдеться у повідомленні.- Як директор, керівник музичних колективів, вчитель виховав кілька поколінь добрих музикантів, а для колективу був міцним осердям, підтримкою, дбайливим керівником, де панувала атмосфера дружби.

В пам’яті знайомих, колег, коропчан назавжди залишиться талановитим музикантом, щирим українцем, неповторним, колоритним винятковим Петром «Ковалем»,  добрим другом, галантним чоловіком із прекрасним почуттям гумору.

Жив яскраво, виступав блискуче. Згорів на роботі. Помер у своєму кабінеті директора. Ніколи не переставав музикувати, жити музикою і своєю школою.

Величезна втрата для трьох синів, дружини, внуків, рідних, близьких, колег і друзів.

Нехай добрий, світлий спомин про Петра Степановича назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх хто його знав, любив та шанував. Його музика ще довго буде лунати у наших спогадах, - діляться у дописі. - Важко знайти слова втіхи, коли так раптово зупиняється серце людини, яка була настільки вагомою, великою, важливою у житті багатьох.  Світлі спогади, його музика, пісні,  величезний внесок в культуру, добрі справи і закладена глибоко в душі дітей любов до мистецтва завжди будуть сильніші, ніж смерть...

 

Вибір читачів за тиждень

Відео