Відома блогерка ледь не постраждала на Чортківщині через зливу

photo

Відома українська блогерка Олександра Пустовіт, відома як Саша Бо, ледь не розбилася на автомобілі на Чортківщині. Дівчина їхала забирати додому синів, які гостювали у родини на Тернопільщині, але потрапила у жахливу зливу.

Про це Олександра розповіла своїм підписникам у Instagram.

– Їхала в Гусятин до батьків забрати сина. Коли проїхала Бучач, почалась сильна злива. Просто стіна дощу. Я вирішила не зупинятись, а продовжити помаленько їхати і перечекати зливу в Чорткові, де живуть мої бабуся з дідусем. Так от, перед самим Чортковом на дорозі налило півметра дощу. Їхала близько 50 км/год. На роздоріжжі злегка повернула вліво. Машину почало носити в сторони. Я втримала кермо, і якби не мокра трава, я б вже давно успішно зупинилась.  Але машина «проїхала» боком метрів з 10. Ніхто не постраждав. Ні я, ні мій білий кінь. Я навіть жартувала, що кава не розлилась.

Я тільки погнула маленьку молоду вишню, дуже шкода деревце. Дідусеві довелось зрізати його. І з узбіччям пощастило, бо вона була досить просторою. Я в сорочці народилась. Зустрічна машина була далеко. Біля мене одразу зупинились запитати, чи все гаразд. А потім я заплакала. Так голосно, зі страху. А якби я не змогла вийти неушкодженою з такої екстримальної ситуації? Наука на все життя. Не бійтесь запізнитись в дощ. Бо можна взагалі не доїхати. Зупиніться, перечекайте зливу.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео