Стало відомо, де зніматимуть «Червоний. Без лінії фронту» у Кременці (фото)

84395450_968178826911361_321118667314036736_o

Учора до Кременця прибула знімальна група фільму «Червоний. Без лінії фронту». У місті невдовзі зніматимуть завершальні сцени картини. Відтак, новий режисер Тарас Ткаченко, продюсер Володимир Філіпов, другий режисер Кирило Гриша, оператор Олександр Земляний, художник-постановник Ольга Світлична визначилися з основними локаціями. Раніше група відвідала Бережани.

- Кіномитці оглянули майбутні локації зйомок – Замкову гору, обласний літературно-меморіальний музей Юліуша Словацького та житлові будинки, у яких вже було відзнято кіноматеріал два роки тому. Метраж фільму збільшили, тому вирішили зробити до-зйомку та добавити ще цікавих кіносцен, діалогів, погоні та перестрілки. Як запевнили творці українського історичного бойовика, додаткові хвилини фільму вплинуть на цікавість сюжету та ще більше розкриють глядачу історію про українця Данила Червоного, хорунжого УПА, який зустріне кохання, здобуде перші перемоги, переживе зраду та виправить свої помилки. 

Зйомки у Кременці та Бережанах заплановано на кінець лютого, а прем'єрні покази фільму вийдуть на широких екранах країни у серпні 2020 року, – повідомляє «Типовий Кременець».

Фото «Типовий Кременець»

Вибір читачів за тиждень

Відео