Олеся Поліщук

Відомого уродженця Тернопільщини нагороджено орденом «За заслуги» 

26_tn (1)

Відомого уродженця Тернопільщини, заступника Керівника Офісу Президента України Андрія Сибігу нагороджено орденом «За заслуги».

- За вагомий особистий внесок у зміцнення міжнародного співробітництва України, багаторічну плідну дипломатичну діяльність та високий професіоналізм постановляю нагородити орденом «За заслуги» ІІ ступеня Сибігу Андрія Івановича - Заступника Керівника Офісу Президента України, - йдеться в Указі президента України.

Андрій Сибіга народився 1 січня 1975 року в місті Зборові на Тернопільщині.

У 1997 році закінчив Львівський державний університет ім. I.Франка, спеціаліст з міжнародних відносин, перекладач англійської мови.

З 1997 року на дипломатичній службі. З 23 серпня 2016 року по травень 2021 - Надзвичайний і Повноважний Посол України в Турецькій Республіці.

У 2020 році, за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм, нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

Як повідомляв «Терен», 31 травня 2021 року уродженець Тернопільщини став заступником керівника Офісу Президента України.

 Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео