Олеся Поліщук

Відомий на Тернопільщині навчальний заклад має нового керівника

Zvit10

Марію Миськів звільнено від виконання обов’язків на посаді директора Тернопільського обласного ліцею «Знамення». Розпорядження про це підписав голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.

- Увільнити вчителя хімії, предмета «Захист України» Миськів Марію Василівні з 4 жовтня 2021 року від виконання обов’язків на посаді директора Тернопільського обласного ліцею «Знамення», - йдеться в документі.

До остаточного вирішення кадрового питання в.о. директора навчального закладу призначено Віру Михайлівну Шпуняр. Вона є заступником директора з навчально-виховної роботи та вчителькою української мови і літератури цього ж ліцею. Звільнення Марії Миськів із займаної посади відбулося на підставі її особистої заяви.

Тернопільський обласний ліцей «Знамення» є правонаступником колегіуму-інтернату «Знамення» з поглибленим вивченням предметів духовно-просвітницького спрямування і розташований у селі Зарваниця Теребовлянського району.

Ліцей є закладом профільної середньої освіти, що реалізує освітні програми та забезпечує здобуття середньої освіти суспільно-гуманітарного профілю з поглибленим вивченням предметів духовно-просвітницького спрямування.

Особливістю цього навчального закладу є те, що тут навчаються лише дівчата.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео