Тамара Коблик

Виставку колажів на склі відкрили у тернопільській бібліотеці

Виставка колажів на склі Сергія Музики діятиме в бібліотеці до середини грудня

Персональна виставка тернопільського митця Сергія Музики «Україна понад усе, Слава ЗСУ», присвячена Дню Збройних Сил України, відкрилась у бібліотеці-музеї «Літературне Тернопілля». Представлено в експозиції цікаві та дуже неординарні роботи – колажі на склі. Про це повідомили на сторінці Управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради у фейсбуці.

Чітко збережений авторський стиль, образи, зашифровані у кожній роботі, вимагають у глядача подумати та проаналізувати, співвіднести своє сприйняття світу з авторським, зробити висновки. У цих десяти роботах – монети, кольори, відблиски скла, мазки-штрихи, багато золотого сяйва і срібного світла.

Сергій Музика - директор Тернопільської художньої школи імені Михайла Бойчука, філолог, мистецтвознавець і філософ, а його талант як художника відкрився буквально кілька років тому. Працює в абстрактному малярстві, адже сучасне мистецтво не потребує суворих меж, вимог чи рамок, тому можна творити вільно, висловлюючи свої думки, емоції, а найголовніше те, що дається чи то дарується натхненням «згори».

Виставка колажів на склі Сергія Музики «Україна понад усе, Слава ЗСУ» діятиме в бібліотеці до середини грудня.



Вибір читачів за тиждень

Відео