Тетяна Бакай

Військовий з Тернополя втратив кисті рук від вибуху: потрібна допомога на протезування (фото) 

Володимир Симанишин став на захист України з перших днів повномасштабної війни повернувшись із роботи з-за кордону. Нині поранений захисник потребує допомоги небайдужих 

Фінансової допомоги на протезування потребує 28-річний військовослужбовець з Тернополя Володимир Симанишин, який був поранений влітку цього року від вибуху боєприпасу. Найбільше постраждали руки, які згодом лікарям довелося ампутувати. Крім цього, поранене стегно, обличчя, вухо та ліве око. На даний час захисник проходить реабілітацію та потроху відновлює зір. Після загоєння ран Володимир хоче зробити протезування, але для цього потрібні великі кошти. Адже вартість одного протеза - 10 тис. євро, а їх потрібно два. 

Я зараз в пошуках де буду робити протезування, чи в Україні, чи закордоном. Хочеться знайти хороший та якісний протез, щоб якомога швидше повернутися до нормального життя та знову допомагати людям усіма своїми силами, - розповів Терену Володимир Симанишин.

Після загоєння ран Володимир хоче зробити протезування, але для цього потрібні великі кошти

Він став на захист України з перших днів повномасштабної війни. 24 лютого був на роботі за кордоном, але як тільки дізнався, про вторгнення окупантів, не задумуючись повернувся додому та приєднався  до Збройних сил України. 

Я розумів, що я повинен захищати свою землю, своїх рідних, близьких та друзів. Військової підготовки в мене не було, але я все одно у березні пішов на фронт, адже не міг залишатися осторонь, - каже захисник. 

Володимир став на захист України з перших днів повномасштабної війни

Володимир воював на Бахмутському та Луганському напрямку, після поранення лікувався у Дніпрі. Далі - реабілітація у Києві, а з серпня - у Тернополі. 

Крім своєї військової діяльності, Володимир Симанишин багато волонтерив та здавав кров для онкохворих дітей, коли приїжджав у відпустку зі служби. Тому зараз хоче якомога швидше одужати та отримати протези, щоб продовжувати допомагати людям. І зараз йому потрібна допомога небайдужих.   Поранений захисник відкрив збір коштів на протези і вже вдалося зібрати частину суми, за що він дуже дякує усім благодійникам. Однак ще не вистачає  200 тисяч гривень.  Це великі кошти, яких чоловік не має, тому буде вдячний за кожну гривню. 

Довідка

Перерахувати гроші на протези для Володимира Симанишина можна на картку 4149 6090 1134 8499

Посилання на банку: https://send.monobank.ua/jar/AJqeUPHdZv

Фото з особистого архіву Володимира Симанишина 

Вибір читачів за тиждень

Відео