Водій, який переїхав знайомого автомобілем, таки сидітиме у в’язниці

1

На Тернопільщині чоловік посварився зі знайомим і переїхав його автомобілем. Врятувати потерпілого не вдалося, чоловік помер на місці. А кривдник відбуватиме покарання у в’язниці.

Трагедія трапилася ще у серпні 2015 року, коли між односельчанами відбулася словесна сутичка біля села Заздрість. Як стало відомо, захмелілий водій автомобіля зупинив транспорт на пасовищі, де розпочав сварку із постраждалим. Після недовгого конфлікту, підозрюваний повернувся у автомобіль та наїхав на чоловіка, який від отриманих важких травм помер на місці. Переконавшись, що чоловіка уже немає в живих, водій покинув місце злочину.

Чортківський суд присудив обвинуваченому 10 років позбавлення волі, але адвокат чоловіка подав апеляційну скаргу. Але уникнути покарання чи зменшити термін йому не вдалося. Борщівський районний суд визнав підозрюваного винним у скоєні злочину та призначив покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 10 років.

Строк відбуття покарання рахуватиметься із числа взяття під варту, тобто 26 грудня 2015 року, повідомляє прокуратура у Тернопільській області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео