Волонтери збирають гроші на автомобілі та оптику для бійців

Волонтери «Самооборони Майдану Тернопільщини» продовжують забезпечувати бійців на фронті усім необхідним. Розповідають, що збирають кошти на речі, якими держава не забезпечує: автомобілі, тепловізори, оптики тощо.

«Зараз, слава Богу, Міністерство оборони має забезпечувати бійців. Раніше нам доводилося шити 200-300 чи 500 костюмів для того, щоб одягнути хлопців. Зараз такої проблеми немає. Стоїть питання купівлі і забезпечення бійців тим, чим не забезпечує Міністерство оборони. Наприклад, якщо потрібні автомобілі, то хлопці їх не отримують, а тривалість життя автомобіля на передовій дуже незначна. Якщо потрібна оптика, а вони її не отримують, то ми мусимо подбати тоді про оптику. З однієї сторони це добре, бо ми не розпорошуємося на купівлю шкарпеток, нижньої білизни і так далі. Стоять вузькоспеціалізовані потреби, але такі дуже не дешеві, на жаль», – поділилася волонтерка, радник на громадських засадах голови ОДА Лілія Мусіхіна.

За словами волонтерки, бійцям потрібні далекоміри, оптики, тепловізори, нічні приціли, термоактивна білизна, метеостанції тощо.

Джерело: ternopil.te.ua

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео