Тамара Коблик

Ворог вкотре атакував сусідню Хмельниччину: зруйновані будівлі, є потерпілі (фото, відео, оновлено)

Уночі ворог обстріляв будівлі поблизу Хмельницької АЕС

Росіяни атакували вночі Хмельницьку область дронами-камікадзе Shahed-136 - вчетверте поспіль. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив перший заступник Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

За його словами, внаслідок падіння уламків в Шепетівському районі області постраждав об'єкт критичної інфраструктури. Також вибуховою хвилею пошкоджено нежитлові приміщення, житлові будинки та транспортні засоби.

Станом на тепер за медичною допомогою до лікарні звернулось 16 мешканців з навколишніх будинків з різними тілесними ушкодженнями. Працюють усі відповідні служби, - зазначив Тюрін. 

Уночі ворог завдав удару по території неподалік Хмельницької АЕС. Внаслідок вибуху було пошкоджено вікна в адміністративно-побутовому та лабораторно-побутовому корпусах. Через пошкодження ліній електропередачі знеструмлено 1 860 споживачів у містах Славута та Нетішин Хмельницької області. Відновлювальні роботи розпочнуться, як тільки енергетиків допустять на місце пошкодження. Про це повідомили у пресслужбі Міністерства енергетики. 

У місті Славута Шепетівського району внаслідок падіння уламків БПЛА пошкоджено 11 багатоквартирних та 9 приватних будинків, два навчальні заклади, адмінбудівля, крамниця і автомобілі. Також у містах Славута та Нетішин вибуховою хвилею пошкоджені приміщення пожежно-рятувальних частин та будівля відділу поліції. Про це написав Міністр МВС України Ігор Клименко.

За словами мера Славути, що знаходиться у Шепетівському районі, на території громади зафіксовані численні пошкодження. Навчальний процес в освітніх закладах зупинили. 

Всі служби вже працюють, тепло, газ і воду ми будемо надавати. Допомагайте літнім людям, дітям, дотримуйтесь безпечних умов. Надається допомога людям, що постраждали, — сказав у зверненні Василь Сидор.

 

Фото МВС України

Вибір читачів за тиждень

Відео