Тамара Коблик

Тернополянка віддала невідомій гроші та коштовності за «зняття поробів»

Оголошення про послуги з ворожіння потерпіла знайшла в інтернеті

Зняти родинне прокляття та допомогти в особистому житті пообіцяла невідома мешканці обласного центру. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Потерпіла в інтернет-мережі знайшла оголошення про послуги з ворожіння. Тернополянка списалася з ворожкою в месенджері і замовила зняття поробів. Провидиця погодилася усе зробити, але після передоплати. Дівчина перерахувала на електронний гаманець 4 тисячі гривень.

Згодом шахрайка переконала клієнтку, що на ній лежить родинне прокляття, а щоб його позбутися, потрібно провести ритуал очищення золота, яке носить на собі. Жертва афери не тільки відправила поштою власні золоті вироби зловмисниці, а ще й оплатила за проведення спеціальних ритуалів 5 тисяч гривень.

Коли аферистка перестала відповідати на дзвінки, а згодом зникла з мережі, краянка зрозуміла, що її обманули.

Довелося звертатися за допомогою до поліції. За фактом шахрайських дій дізнавачі розпочали кримінальне провадження.

Працівники поліції застерігають: не оплачуйте сумнівні послуги! Не вірте оголошенням про різних ясновидиць та чаклунів, які пропонують допомогу у вирішенні сімейних питань. Вони дійсно можуть привернути увагу людей, які знаходяться у розпачі чи переживають складні життєві ситуації. Однак так через інтернет діють тільки аферисти.

Будьте розсудливими та обачними!

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео