Тамара Коблик

Востаннє ремонтували 40 років тому: бетонують другу частину шляхопроводу біля Великого Глибочка (фото)

Через загрозу руйнування споруди на стратегічній дорозі Уряд виділив фінансування на його невідкладний ремонт

Підрядна організація влаштовує розподільчу плиту на лівому проїзді 109-метрового шляхопроводу у складі траси Р-41 Обхід Тернополя. Розподільча плита приймає на себе динамічні навантаження від руху транспорту, її якість та міцність є запорукою тривалої експлуатації шляхопроводу. Про це повідомили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області.

Мостобудівники бетонують розподільчу плиту, а також проводять ремонтні роботи під штучною спорудою.

Нагадаємо, правий проїзд шляхопроводу вже відремонтовано. Напередодні там встановили металеве бар’єрне огородження та зовнішнє освітлення.

Шляхопровід поблизу Великого Глибочка востаннє ремонтувався більш як 40 років тому. Через загрозу руйнування споруди на стратегічній дорозі Уряд виділив фінансування на його невідкладний ремонт. Це важливо, адже траса Р-41 примикає до головних транспортних коридорів Тернопільської області: М-19 Доманове - Ковель - Чернівці - Тереблече, М-09 Тернопіль - Львів - Рава-Руська і М-30 Стрий - Ізварине. Під час повномасштабної війни кількість транзитного транспорту на Р-41 значно зросла, а відповідно навантаження на шляхопровід.

Фото Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео