Ростислав Фук

Воював з 2014 року: Тернопільщина попрощалася з Героєм Володимиром Бендерою (фото)

У березні 2022 року захисник отримав численні поранення важкого ступеня та контузії. Світла пам'ять

Із військовослужбовцем Володимиром Бендерою пропрощалися у селі Богданівка Підволочиської громади 25 листопада. Про це повідомили на сторінці громади в фейсбуці.

Володимир воював з 2014 року, з 2019 року в числі воїнів Сил спеціальних операцій, в березні 2022 року отримав численні поранення важкого ступеня та контузії. З травня 2023 року переведений на військову службу в роту охорони. 22 листопада Володимир пішов з життя.

Давно не таємниця, що наші воїни вже досить тривалий час, ціною власного життя, здоровʼя, стримують ворога на сході країни. Повертаються з війни фізично скалічені, психологічно зломлені, потребують підтримки та допомоги. Будьмо тою опорою кожному воїну, членам сімей, які втратили рідних на війні, всім тим, хто чекає своїх рідних з перемогою додому. Підтримаймо молитовно кожного, хто потребує допомоги, доброго слова та теплих обіймів, – йдеться в повідомленні.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Володимира Бендери з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, 24 листопада Теребовлянська громада попрощалася з 32-річним захисником із села Долина Юрієм Дмитроцою

Фото Підволочиської громади

Вибір читачів за тиждень

Відео