Ростислав Фук

Встановили антирекорд: на Тернопільщині зупинили двох п'яних водіїв

Під час проходження алкотесту виявилося, що показники перевищували вимірювальний діапазон приладу

Два антирекорди за кількістю вжитого алкоголю водіями зафіксували тернопільські правоохоронці 18 червня. Про це повідомили на сторінці Патрульної поліції Тернопільської області.

Першого водія автомобіля Volkswagen інспектори зупинили за порушення правил дорожнього руху на автодорозі М-30 Стрий — Ізварине. Спілкуючись з водієм патрульні виявили в нього явні ознаки алкогольного сп'яніння.

Другого водія автомобіля Daewoo поліцейські виявили, отримавши повідомлення на спецлінію «102». Заявник розповів, що вищевказаний водій, ймовірно, перебуває в стані сп'яніння, адже рухається вулицями міста та зухвало порушує правила дорожнього руху.

Інспектори оперативно розшукали та зупинили ймовірного правопорушника. Під час спілкування з ним поліцейські виявили в нього явні ознаки алкогольного сп'яніння.

В обох випадках патрульні запропонували водіям пройти огляд на визначення стану алкогольного сп'яніння за допомогою алкотесту Драгер, на що ті погодилися. Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував показники, що перевищували вимірювальний діапазон приладу.

На нетверезих водіїв інспектори склали відповідні адміністративні матеріали та відсторонили їх від керування.

Фото Патрульної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео