Тамара Коблик

Якими будуть останні зимові дні на Тернопільщині

У середу та четвер повсюди в Україні очікується суха погода антициклонального характеру та багато сонця

28-29 лютого погоду Тернопільщини визначатиме південно-західна периферія антициклону над росією. Тож синоптики прогнозують хмарну погоду з проясненнями, без опадів. Про це повідомили у Тернопільському обласному центрі з гідрометеорології.

Вночі та вранці на території області слабкий туман. Вітер південно-східний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 0 – 5° тепла, вдень 9 – 14° тепла, - йдеться у повідомленні.

У Тернополі повітря прогріється до 1-3° тепла уночі та +14° тепла вдень.

Як пише синоптикиня Наталка Діденко, надалі в Україні суха погода триватиме. Дощів зовсім не видно. Температура повітря десь така і буде - тепліше на заході, холодніше на сході, загалом в межах +7+12 градусів.

Не засиджуйтеся вдома без особливої потреби, йдіть на вулицю, хоча б на трохи, - йдеться у повідомленні на сторінці Наталки Діденко у фейсбуці. - Перше сонце, нехолодне свіже повітря, рух навіть серед міста дадуть набагато більше толку для організму, розчинять тривожні думки, допоможуть вивчити нові модні тенденції і з'ясувати, що, виявляється, ще щось існує, окрім флісових спортивних костюмів, що строкаті тюльпани радують навіть у відрах в підземних переходах.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео