Тамара Коблик

Якої погоди чекати жителям Тернопільщини у вихідні

Плануйте щось хороше і корисне на відкритому повітрі

Вихідними в Україні потепліє. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

16-го березня істотні опади малоймовірні, 17-го березня атмосферний фронт із заходу принесе дощі в нашу західну частину, на північ та подекуди в центральні області (Полтавщина, Черкащина, Кропивницький з районами), - йдеться у повідомленні. 

У Тернополі 16-го березня буде тепло, до +14 градусів, та сухо - плануйте вже щось хороше і корисне на відкритому повітрі. Вночі та вранці туман, на дорогах ожеледиця. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 9 – 14° тепла.

Попередження про метеорологічні явища: Область, місто: 16 березня вночі та вранці туман видимістю 200 – 500 м, на дорогах ожеледиця. (І рівень небезпечності, жовтий – НМЯ І), - йдеться у повідомленні Тернопільського обласного центру з гідрометеорології.

17 березня буде хмарно, дощі. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 2 – 7° тепла, вдень 5 – 10° тепла.

Вже з понеділка погода повернеться до теперішнього стану - температура повітря знизиться на 3-6 градусів.

18 березня буде хмарно, обіцяють невеликі опади. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 5 – 10 м/с. Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 2 – 7° тепла.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео