Юні лижники з Тернопільщини стали чемпіонами України (фото)

Такі результати змагань – це наслідок багаторічної праці та тренувань, каже тренер спортсменів 

Чемпіонат України з лижних гонок серед юнаків та дівчат став багатим на медалі для  спортсменів з Тернопільщини. Юні лижники ДЮСШ-«ОЛІМП» Великоберезовицької громади - чемпіони України та призери. Про це повідомляє пресслужба селищної ради.

Змагання відбулися 2-9 березня на Львівщині, де юнаки та дівчата з різних областей України боролися за першість.

Чемпіонами України у спринтерській естафеті серед молодших юнаків стали Любомир Чорний та Максим Ткачук, бронзовими призерами серед середніх юнаків у спринтерській естафеті стали Арсеній Чорний та Дмитро Жирук та ще одну «бронзову» нагороду виборола Софія Іваніцка серед дівчат, - повідомляють на фейсбук-сторінці Великоберезовицької селищної ради.

Також призові місця чемпіонату України спортсмени з Великоберезовицької громади вибороли у спринті, кваліфікації вільним стилем. «Срібло» здобув Любомир Чорний, а «бронзу» виборов Максим Ткачук.

Директор «ДЮСШ-«ОЛІМП», тренер-викладач Михайло Кручовий каже, що їхня школа представляла Тернопільську область у трьох вікових категоріях: старші – 2006-2007р.н., середні – 2008-2009, молодші – 2010-2011.

Такі результати змагань – це наслідок багаторічної праці та тренувань. Багаторічної праці дітей та нашого тренерського колективу, тренери готували спортсменів до змагань такого рівня. Діти показали результат, ми задоволені, проте є ще над чим працювати. Головне, щоб у дітей була мотивація, тоді вони зможуть досягнути ще більших результатів. Зі свого боку, ми докладатимемо максимум зусиль, - сказав Михайло Кручовий.

 

Фото пресслужби Великоберезовицької селищної ради

Вибір читачів за тиждень

Відео