Ростислав Фук

З голою гумовою лялькою на даху: тернопільський дрифтер на BMW знову «відзначився» (відео)

Автомобіль евакуювали на арештмайданчик для зʼясування всіх обставин

Відео, на якому водій BMW закріпив на власному автомобілі резиновий виріб у вигляді оголеної жінки та їздив вулицями Тернополя, ширилося в інтернеті 22 лютого. Такими ж відео хизувався юнак у соціальних мережах, повідомляють на сторінці Патрульної поліції області.

Оскільки своїми хуліганськими діями хлопець порушував громадський порядок, патрульні оперативно розшукали авто, а за кермом виявили водія, з яким спілкувалися уже не вперше. Нагадаємо, днями на лінію 102 надійшло звернення про те, що на вулиці Листопадовій водій BMW дрифтує, нехтуючи правилами безпеки на дорозі, наражаючи на небезпеку як себе, так і оточуючих.

Не ввімкнув покажчик повороту, проїхав на заборонений сигнал світлофора, виїхав на смугу для зустрічного руху, не пред'явив документи працівникам поліції — це ряд порушень, за які неодноразово ми зупиняли юнака та притягували до відповідальності, – кажуть правоохоронці.

Цього ж разу патрульні склали на порушника протокол за статтею 173 (Дрібне хуліганство). А також викликали на місце події слідчо-оперативну групу, оскільки перевіряючи номер кузова на автівці, інспектори виявили ознаки втручання у номери агрегатів. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик для зʼясування всіх обставин.

Якби не прикро було визнавати, але на жаль, майже за два роки бойових дій ще не всі зрозуміли, за яких обставин функціонує нині країна, – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Правоохоронці Тернопільщини перевіряють маршрутки та вантажівки: в чому причина

Фото, відео Патрульної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео