Тамара Коблик

З першого дня великої війни добровільно пішов у військкомат: Кременеччина втратила Героя (фото)

Вічна пам'ять Герою

Вчора, 14 серпня, Кременеччина провела в останню путь Героя російсько-української війни Сергія Ганжуся. Про це повідомили у пресслужбі Кременецької районної державної адміністрації.

Кременеччина в невимовній скорботі. Смерть вирвала з наших рядів справжнього патріота і громадянина, мужнього і рішучого бійця, солдата Сергія Ганжуся. Під час проходження військової служби він ніколи не шукав легких шляхів та завжди був готовий брати на себе усю повноту відповідальності у будь-яких умовах бойової обстановки, - йдеться в повідомленні. - Сергія вирізняли високі якості достойного військовослужбовця, вірного товариша та справжнього патріота. Але 12 серпня 2022 року загинув біля населеного пункту Орли Синельниківського району Дніпропетровської області, виконуючи обов’язки військової служби.

З першого дня великої війни Сергій Ганжусь добровільно пішов у військкомат, повідомивши рідним, що не може сидіти вдома і дивитися спокійно по телевізору новини, де розповідають, як гинуть українці: ,,Я йду захищати свою родину і свою країну”.

А після лікування у госпіталі заявив, що своїх побратимів не покине і повертається на службу.

Сотні мешканців району, представники органів місцевої виконавчої влади та місцевого самоврядування, командування та військовослужбовці провели Героя на місце вічного спочинку.

Нагадаємо, в Почапинцях попрощалися з Героєм Володимиром Головком.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Сергія Ганжуся з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Фото з допису Кременецької районної державної адміністрації

Вибір читачів за тиждень

Відео