Історія з пошуком родини мешканкою Варшави на Тернопільщині завершилася щасливо

lQuABtxI7qw-kopiya

Віднайти свою родину на Тернопільщині вдалося мешканці Варшави, пані Агаті, яка раніше звернулася з проханням допомогти у цьому через соцмережу. Незабаром родичі зустрінуться, адже їм є про що поговорити.

Жінка розповіла, що у її матері, Ольги, було дві сестри – Анна та Стефанія. Саме нащадків Стефанії (на жаль, уже покійної) вдалося віднайти у Кременці, де живе її син, онуки та правнуки.

- Тато (трьох сестер, про яких йдеться – авт.) жив в селі Вікно, що на Гусятинщині. Було три доньки (Стефанія, Анна і Ольга). Після смерті мами батько забрав Ольгу до Польщі, його звали Мартин і, наскільки розумію, він поляк був. А старші дівчата залишилися в селі, бо були вже дорослі. І після цього часу втратили зв’язки, – розповіла «Терену» онучка Стефанії, Тетяна, яка живе у Кременці.

Судячи з цього, пані Агата народилася уже в Польщі. Але генетичний зв'язок з Україною не втратився. Наполегливе бажання віднайти родину дало свої результати. Адже, Петро з Гусятинщини (син Анни), фото якого опублікувала Агата, також уже знає, що має близьку родину у Варшаві. Тож ця сімейна історія завершилася щасливо.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео