Тамара Коблик

З'явився орієнтовний графік вимкнення світла на Тернопільщині з 20 до 26 березня

Вже п'ять тижнів на Тернопільщині не застосовуються вимкнення відповідно до графіку погодинних відключень

фото-світло-1-1

У ВАТ «Тернопільобленерго», як і щотижня, оновили Графік погодинного відключення електричної енергії в Тернопільській області на тиждень з 20 до 26 березня 2023 р.

Даний Графік погодинного відключення електричної енергії оприлюднений на сайті для ознайомлення. Адже, вже п'ять тижнів на Тернопільщині не застосовуються вимкнення відповідно до графіку погодинних відключень (ГПВ). Тому, якщо виникне необхідність в застосуванні даного Графіка, то енергетики будуть про це повідомляти додатково.

Якщо ж в оселі зникло електропостачання і не було повідомлень про застосування Графіка, то це, швидше за все, аварійне вимкнення. Інформацію про причини вимкнення електроенергії можна дізнатись на сайті ВАТ «Тернопільобленерго» в розділі Аварійні відключення.

Даний графік, зважаючи на технологію процесу з розподілу електричної енергії в межах Тернопільської області, а також на географічне розташування електричних мереж та їхніх електричних з’єднань між собою, не забезпечує рівномірного та циклічного вимкнення всіх споживачів, – йдеться в повідомленні.

  • Якщо вулиця повторюється в обох групах це означає, що відключення буде стосуватись різних будинків однієї вулиці.
  • Вимкнення, згідно з даним графіку не застосовуватиметься до об’єктів критичної інфраструктури.

Переглянути, яка вулиця належить до якої групи можна ТУТ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео