Ростислав Фук

За вихідні у ДТП на Тернопільщині травмувалися п’ятеро людей, з них двоє – підлітки (фото)

Трьох постраждалих госпіталізували

П’ятеро людей травмувалися внаслідок аварій на Тернопільщині протягом вихідних 27-28 серпня, повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

28 серпня аварія сталася в селі Красне Чортківського району. На місці події поліцейські встановили, що житель селища Сатанів Хмельницької області, керуючи автомобілем ВАЗ-2107, не дотримався безпечної дистанції та зіткнувся з мотоциклом. 16-річний мотоцикліст, житель села Красне, та 14-річний пасажир отримали травми та були госпіталізовані.

Також з травмами, отриманими внаслідок ДТП, потрапив до лікарні 57-річний велосипедист, житель села Золотники Тернопільського району. Про аварію повідомила тернополянка – саме вона зіткнулася з велосипедом у Золотниках.

Вирішується питання про внесення відомостей за обидвома фактами до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286  Кримінального кодексу України.

Поліцейські також розслідують факти порушення правил дорожнього руху, через які постраждали двоє мешканок Тернополя. Мова йде про нехтування правилами людей, котрі пересуваються містом на електросамокатах та велосипедах. Так, правоохоронці встановлюють порушників, один з котрих на вулиці Білецькій наїхав на тернополянку, внаслідок чого потерпіла отримала тілесні ушкодження, а інший на велосипеді на бульварі Шевченка травмував жительку обласного центру.

Відомості за даними фактами внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 291 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від двох до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на строк до п'яти років.

Нагадаємо, 27 серпня поблизу Тернополя внаслідок ДТП помер депутат Тернопільської обласної ради Іван Мурин.

Фото Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео