Ростислав Фук

За минулу добу на Тернопільщині виявили три автомобілі, які перебували в розшуку

Один автомобіль евакуювали на арештмайданчик

Три автомобілі, які перебували в розшуку державною виконавчою службою (ДВС) виявили правоохоронці Тернопільщини за добу 2 лютого. Про це повідомили на сторінці Патрульної поліції Тернопільської області.

Першу автівку — Geely, інспектори зупинили за порушення правил дорожнього руху (ПДР) на автодорозі М-09 Тернопіль — Львів — Рава-Руська. Під час перевірки документів патрульні встановили, що транспорт перебуває в розшуку державною виконавчою службою.

Інший автомобіль — Peugeot, охоронці порядку зупинили за порушення ПДР на вулиці Микулинецькій. Перевіривши інформацію згідно з базами даних, встановили, що транспорт також перебуває в розшуку ДВС.

Останню автівку Volkswagen патрульні зупинили на вулиці Підволочиське шосе. Перевіряючи інформацію про водія та транспортний засіб згідно з базами даних виявилося, що і ця автівка також перебуває в розшуку.

Патрульні повідомили про події працівників державної виконавчої служби, двоє водіїв сплатили суму заборгованості на місці та продовжили рух далі. Останній автомобіль евакуювали на арештмайданчик.

Фото Патрульної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео