Ростислав Фук

За минулу добу на Тернопільщині зафіксували 9 ДТП

Одними з найбільш поширених автопригод є порушення правил маневрування та недотримання безпечної дистанції, кажуть патрульні

Дев’ять ДТП зареєстрували на Тернопільщині за добу 28 вересня. Про це повідомили на сторінці Патрульної поліції Тернопільської області.

Правоохоронці кажуть, у 5-ти випадках водії дійшли згоди та скористалися правом на складання європротоколу. У трьох ДТП патрульні склали на винуватців протоколи за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП) КУпАП, рішення прийматиме суд.

Під час однієї аварії винуватець залишив місце пригоди, тому інспектори відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП будуть встановлювати його особу й запрошувати до управління патрульної поліції для складання відповідних матеріалів.

Нагадуємо, що однією з найбільш поширених автопригод, що стаються в межах міста, є порушення правил маневрування та недотримання безпечної дистанції між транспортними засобами, а на автодорогах області — перевищення безпечної швидкості для руху автомобілів та виїзд на смугу зустрічного руху траспортних засобів. Кермуйте відповідально, кажуть поліцейські.

Нагадаємо, 27 вересня у ДТП в Тернополі постраждав 9-річний школяр.

Читайте також: Поблизу Тернополя потяг збив жінку на смерть

Фото Патрульної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео