За нечищений сніг у Кременці штрафуватимуть до 1700 гривень

благоустрій

Стежити за благоустроєм на прилеглій та закріпленій території закликає кременчан міська рада. Інакше – штраф. Керуються при цьому Законом «Про благоустрій населених пунктів» та рішенням Кременецької міської ради №1400 «Про затвердження Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів м. Кременець».

Містян, а надто це стосується підприємців, керівників установ та організацій, зобов’язують здійснювати санітарне очищення, прибирання, організовувати весь комплекс робіт спрямований на наведення та постійне підтримання чистоти і порядку, збереження зелених насаджень. Збирати сміття, прибирати сніг, опале листя аж до бордюрного каменю відтепер повинні й власники домоволодінь.

Також на сайті Кременецької міської ради зазначають, що відповідно до ст.152 адміністративного кодексу: порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів передбачають штраф для громадян від 340 грн. до 1360 грн. і для посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від 850 грн. до 1700 грн.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео