Ростислав Фук

За одну ніч у місті на Тернопільщині обікрали чотири магазини

Поліцейські кажуть, до торгових закладів підозрюваний проникав, пошкоджуючи ломом металопластикові двері

На пульт Управління поліції охорони в Тернопільській області надійшло сповіщення з Ланівців про спрацювання сигналізації у магазині, розташованому на центральній вулиці міста. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Виїхавши на місце події правоохоронці виявили пошкоджене  вікно торгового закладу, а всередині приміщення – сторонню людину. Поліцейські знайшли у рюкзаку чоловіка готівку, яку він, як з’ясувалося, викрав з каси ще одного магазину.

Причетним до злочину виявився 23-річний житель Кременецького району. Чоловік наприкінці минулого року звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжки. Поліцейські встановили, що фігурант тієї ж ночі вчинив ще три крадіжки з крамниць у Ланівцях. До інших торгових закладів проникав, пошкоджуючи ломом металопластикові двері. Звідти викрадав лише готівку, – йдеться в повідомленні.

Однак, кажуть поліцейські, підозрюваний не врахував наявність сигналізації у магазині на місці скоєння останнього злочину. Поліцейські затримали його відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу. 

Йому оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Читайте також: Трьох чоловіків підозрюють в порубці дерев у тернопільському парку

Фото поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео