Тамара Коблик

Загинув перед Великоднем: на Тернопільщину назавжди повернеться Герой Ігор Войцехівський

Світла пам'ять

Напередодні Великодня внаслідок ворожого мінометного обстрілу на Харківському напрямку загинув старший вогнеметник вогнеметного взводу, житель Великих Гаїв - 39-річний Ігор Войцехівський. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив очільник Великогаївської громади Олег Кохман.

Чоловік поповнив лави Збройних сил України у березні 2023 р. та мужньо захищав кожного з нас до останнього свого подиху.

Від себе особисто та всієї громади висловлюю щирі співчуття дружині Вероніці, донечці Аліні та сину Максиму, матері Ірині, брату Андрію із сім’єю та всім рідним і близьким, - йдеться у повідомленні.

Прибуття кортежу із тілом загиблого Героя очікують 7 травня. Зустріч відбудеться об 11:30 біля сільської ради, звідки пішою ходою вирушать до храму Пресвятого Серця Христового с. Великі Гаї, де буде лежати тіло полеглого.

Панахида у храмі о 19.00 год.

Похорон у середу, 8 травня, об 11.00 год.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Андрія Філика з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, зустрічатимуть загиблого волонтера і добровольця Едуарда Хатмулліна, родина якого переселилася на Тернопільщину.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео