Тамара Коблик

Загинув ще у жовтні минулого року: на Тернопільщині поховають Героя Богдана Добрянського

В непоправному горі залишились дружина, двоє неповнолітніх дітей, мати та брат. Вічна пам'ять

Важка звістка сколихнула Бережанщину в переддень Великодніх свят. На війні загинув житель с. Лісники, Богдан Добрянський. Про це повідомили на сторінці Бережанської міської ради у фейсбуці.

42-річний солдат Добрянський Богдан - заступник командира бойової машини – навідник оператор. Народився в селі Лісники. Закінчив Бережанську ЗОШ №1. Пізніше працював на цегельному заводі в селі Рай та на роботі за кордоном. З 16 березня 2023 року – на службі в ЗСУ.

Загинув 17 жовтня 2023 року внаслідок наступально-штурмових дій противника, виконуючи бойове завдання біля населеного пункту Андріївка на Донеччині.

В непоправному горі залишились дружина, двоє неповнолітніх дітей, мати та брат.

Чин похорону загиблого Героя, Богдана Добрянського, який загинув у боях за Україну, відбудеться у вівторок, 7 травня 2024 року, о 12:00 год на його родинному обійсті за адресою: с. Лісники, вул. Рогатинська, 162.

Кортеж з тілом Героя буде рухатися вулицями Бережан: Тернопільська, С. Бандери, Рогатинська приблизно о 11:40 – 11:50 год.

Приблизно о 13:00 год відбудеться прощання з Героєм в Церкві Різдва Пресвятої Богородиці села Лісники.

Похоронять Богдана Добрянського на Лісницькому кладовищі.

Віддаймо останню шану Воїну, який поклав життя за Україну! - йдеться у повідомленні Бережанської міської ради.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Богдана Добрянського з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, на Тернопільщину назавжди повернеться Герой Володимир Солтан.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео