Тамара Коблик

Загинув у День Незалежності: на Тернопільщину назавжди повернеться Герой Ігор Братковський

У чоловіка залишилися 13-річний син Вадим, 18-річна дочка Віолетта, молодший брат Василь. Світла пам'ять

Захищаючи Україну від ворогів, загинув мешканець с. Підгора, 44-річний молодший сержант Ігор Братковський. Життя нацгвардійця обірвалося 24 серпня 2023 року на північному сході околиці населеного пункту Роботине Пологівського району Запорізької області. У результаті бойового зіткнення зі збройними силами російської федерації військовослужбовець отримав поранення несумісні з життям. Про це повідомили у пресслужбі Теребовлянської міської ради.

Ігор Братковський воював в АТО. Після повномасштабного вторгнення повернувся на війну. У нього залишилися 13-річний син Вадим, 18-річна дочка Віолетта, молодший брат Василь.

Сьогодні, 13 вересня, просимо усіх зустріти з молитвою й лампадками домовину з тілом нашого загиблого Героя та вшанувати його світлу пам‘ять, - йдеться у повідомленні міськради.

Час зустрічі - 12.00 год (перехрестя біля греко-католицької церкви святого Миколая в м.Теребовля), після похоронний кортеж попрямує до рідної домівки воїна, де домовину з тілом зустрічатимуть односельці.

Парастас 13 вересня о 20.00 год у с. Підгора.

Чин похорону воїна відбудеться завтра, 14 вересня (четвер), о 14-00 годині.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Ігоря Братковського з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, 12 вересня у Тернополі попрощалися з загиблим військовим Юрієм Зливком.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео