Тамара Коблик

Загинув у день Різдва Христового: на Тернопільщині зустріли Героя Віталія Мерену (фото)

Світла пам'ять

Вчора ввечері, 27 грудня, чортків’яни знову зібрались на подвір’ї Собору верховних апостолів Петра і Павла, щоб віддати останню шану загиблому на російсько-українській війні воїну, 33-річному санітару-стрільцю Мерені Віталію. Про це повідомили у пресслужбі Чортківської міської ради.

Віталій до війни працював у сфері торгівлі, тож був особисто знайомий із багатьма чортків’янами. Завжди усміхнений, завжди позитивно налаштований, від нього завжди віяло добром. Втім, клята війна змусила чоловіка одягнутись у «піксель» та захищати рідну землю. Віталія призвали на військову службу 22 березня 2023 року. Служив в 10 окремій гірсько-штурмовій бригаді у стрілецькому батальйоні на посаді стрілець-санітар.

Загинув 25 грудня, у самий день Різдва Христового, під час артилерійського обстрілу російськими військами поблизу населеного пункту Берестове Бахмутського району.

Чин похорону Мерени Віталія розпочнеться у четвер, 28 грудня, о 12 год в домі Героя, а потім продовжиться у церкві святої Покрови.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Віталія Мерени з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, у громаді на Тернопільщині зустріли тіло загиблого Героя Івана Палія.

Фото Чортківської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео