Ростислав Фук

Залишилися двоє маленьких дітей: поблизу Тернополя попрощалися з 38-річним Героєм (фото)

Вічна пам’ять Герою

Із 38-річним захисником Ігорем Войцехівським попрощалися у Великих Гаях 8 травня. Про це повідомили на сторінці Великогаївської громади.

Нагадаємо, Герой загинув 2 травня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Берестове Харківської області.

Чин похорону очолив декан Великобірківського деканату отець Михайло Піняга у співслужінні отців деканату. Співом похорон супроводжували брати-семінаристи ТВДС ім. Патріарха Й. Сліпого.

У Героя залишилося двоє маленьких дітей. Військового поховали з усіма військовими почестями у рідному селі. На честь Героя пролунав трикратний військовий салют. Дружині полеглого вручили Грамоту пошани та скорботи від імені Головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського та Державний Прапор України, який вкривав труну. Також від військової частини, у якій служив Ігор, було вручено почесну відзнаку (посмертно).

Висловлюємо щирі співчуття дружині Вероніці, донечці Аліні, сину Максимку, матері Ірині, брату Андрію із сім’єю, усім рідним, близьким та бойовим побратимам Героя. За свободу своєї країни він стояв до останнього, – йдеться в дописі.

Читайте також: На Майдані Незалежності віддали останню шану добровольцю з Тернопільщини Едуарду Хатмулліну

Фото Великогаївської громади

Вибір читачів за тиждень

Відео