Анастасія Кисіль

Зарізав кривдника матері, а вбивство знімав на телефон: тернополянина засуджено до 12 років позбавлення волі

IMG_2431

Подія трапилася 31 липня 2019 року, тіло чоловіка з множинними колото-різаними ранами на тілі та шиї виявили лікарі бригади швидкої допомоги, які приїхали на виклик. Тепер Тернопільський міськрайонний суд виніс вирок мешканцю Тернополя, який з особливою жорстокістю убив знайомого своєї матері.

Про це повідомила Національна поліція Тернопільської області.

У ході досудового розслідування слідчі встановили, що загиблий - житель Тернополя, 1985 року народження, знайомий матері обвинуваченого. Чоловік зустрічався з жінкою, однак після припинення спілкування, чоловік все одно приходив до її помешкання. Під час одного з таких візитів чоловіки (загиблий і підозрюваний) почали сваритися.  Під час конфлікту підозрюваний схопив кухонний ніж і, як заявив на суді, намагаючись захистити матір, наніс жертві 36 ударів ножем до настання смерті. Процес вбивства хлопець знімав на телефон.

- Дослідивши та оцінивши всі докази в їх повній сукупності, колегія суддів визнала тернополянина винним у вчиненні кримінального правопорушення за п.4 ч.2 ст.115 КК України – умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю. Йому призначено покарання -12 років позбавлення волі, - йдеться у повідомленні.

Вирок може бути оскаржений до Тернопільського апеляційного суду.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео