Збереження української історії та військова справа: підсумки діяльності голови Тернопільської облради

199149800_1223791768067457_6391625239145118451_n (Copy)

Цей тиждень в обласній раді був присвячений 80-річчю від Акту відновлення Української Держави. Зокрема, в честь цього свята провели урочисте пленарне засідання, на якому депутати підтримали звернення до керівництва держави щодо встановлення історичної справедливості у питанні незалежності України», а також було прийнято рішення про заснування найвищої відзнаки Тернопільської обласної ради «За заслуги перед Тернопільщиною» імені Ярослава Стецька. Першу таку відзнаку отримав третій Президент України Віктор Ющенко, який відвідав урочисту сесію. Голова обласної ради особисто вручив відзнаку. 

Окрім цього, 30 червня,  Михайло Головко, разом із Віктором Ющенком привітали випускників ДНЗ «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою». Очільник краю також відзначив коледж почесною відзнакою Тернопільської обласної ради «За заслуги перед Тернопільщиною» імені Ярослава Стецька.

– Ми пишаємося навчальними досягненнями випускників закладу, який дислокується у Збаражі. Переконаний, ви, шановні випускники, будете прикладом не тільки для своїх ровесників, але й для всієї країни! Пам’ятайте, що служіння народу України – найвища шана, яку громадянин може принести своїй державі! – звернувся до курсантів Михайло Головко. 

Також цього тижня у Тернополі відбулися урочистості з нагоди Дня створення військової частини 3002 Національної гвардії України, де голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко звернувся з вітальним словом до військовослужбовців.

— Шановні військовослужбовці, для усіх нас Ви — приклад відданості національній ідеї. З такими Захисниками, як Ви, Україна переможе! Ви є, були, та, вірю, будете гідними послідовниками борців за волю рідної держави! Дякую за Вашу щиру любов до України, —  звернувся Михайло Головко. 

Фото з фейсбук-сторінки Михайла Головка

Вибір читачів за тиждень

Відео