Ростислав Фук

Збитків на 200 тисяч: з будинку на Тернопільщині викрали газовий котел і батареї

Підозрюваного вже затримали, частину речей він продав на ринку

На лінію «102» надійшла інформація про злочин від 75-річної жінки. За словами потерпілої, невідома особа пошкодила вікно, проникла у будинок та повиносила звідти речі. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Оскільки у помешканні тривалий час ніхто не проживає, крадіжку жінка виявила не одразу. Серед викраденого – газовий котел, двигун до станка та радіаторні батареї. Сума завданих збитків становить 200 000 гривень.

Про таємне викрадення майна з автомобіля повідомив правоохоронців і 21-річний тернополянин. Він розповів, що з багажника його машини викрали набір інструментів та автомобільний акумулятор із зарядним. Подія трапилася у дворі будинку на вулиці Фабрична. Матеріальну шкоду потерпілий оцінив у 18 000 гривень. Камера відеоспостереження зафіксувала крадіжку.

Оперативники викрили причетного. Ним виявився 53-річний житель Білецької громади. Чоловік не вперше потрапляє в поле зору поліцейських. Він уже судимий за майнові злочини. Частину викрадених речей він уже продав на ринку.

Вирішується питання щодо оголошення йому підозри відповідно до частини 4 статті 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Тепер чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Тривають слідчі дії.

Фото поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео