Віра Олександрович

«Земельник» Віктор Кібляр представить у Тернополі сотню цікавих питань

Кібляр_задоволений

Скликати 6-ту сесію Тернопільської міської ради у п’ятницю, 28 травня, розпорядився міський голова Сергій Надал. 

Депутатів традиційно чекатимуть о 9:00 в залі Українського дому «Перемога» за адресою: бульв. Т. Шевченка, 27. Нагадаємо, 5-та сесія у Тернополі відбулася у кінці квітня. Але вже є чимало нових питань до розгляду. Тож в Орієнтовний порядок денний наразі потрапили 115 пунктів. Серед них: - «Про виконання бюджету Тернопільської міської територіальної громади за І-й квартал  2021 р.» (нагадаємо, звіт перед членами виконкому вже відбувся – прим.); - «Про внесення змін до рішення міської ради від 06.06.2019 р. №7/35/5 «Про місцеві податки і збори Тернопільської міської територіальної громади»; - «Про затвердження Програми виконання рішень про стягнення коштів з виконавчих органів Тернопільської міської ради на 2021-2023 рр.»; - «Про затвердження Концепції розвитку цифрових компетентностей жителів громади»; - «Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Тернопільелектротранс».

Кілька питань представить особисто начальник міського управління ЖКГ, благоустрою та екології Олег Соколовський: - «Про внесення змін та доповнень до Програми модернізації (технічного розвитку) систем централізованого тепло- та гарячого водопостачання на 2021-2024 рр.»; - «Про затвердження проектів і встановлення зон санітарної охорони (ЗСО)»; - «Про внесення змін до Статуту комунального підприємства Тернопільської міської ради «Екоресурси».

Окрім того, до порядку денного потраплять господарські питання: - «Про приватизацію об'єкта комунальної власності»; - «Про затвердження договору про міжбюджетний трансферт на 2021 рік з Козлівською селищною радою» тощо. Усе решта – час, відведений на питання, які представлятиме Віктор Кібляр – начальник міського відділу земельних ресурсів. Причому і цього разу буде багато пунктів, пов’язаних із земельними справами у селах, що ввійшли до Тернопільської громади.

Зауважимо, із метою запобігання поширенню COVID-2019, пленарне засідання традиційно проведуть за відсутності представників громадськості. У залі будуть лише міський голова, депутати міської ради, доповідачі, представники управлінь організаційно-виконавчої роботи і правового забезпечення, а також співробітники відділу діджиталізації та програмування.. Забезпечити трансляцію через мережу Інтернет наказали відділу зв’язків із громадськістю та ЗМІ. Усі учасники засідання будуть зобов’язані дотримувалися карантинних вимог.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео