Тамара Коблик

«Гордість країни і важка втрата»: на війні загинув Герой «Норд» Сергій Коновал з Тернополя

Світла і вічна пам'ять

На війні загинув Сергій Коновал — боєць добровольчого українського корпусу з 2014 року з Тернопільщини, командир роти 67-ї окремої механізованої бригади. Про це на своїй сторінці в інстаграмі написала його дружина, волонтерка Ольга Коновал.

Вчора я розбилася на тисячу шматків. Ти це все моє життя, все що я маю і все про що я мріяла. Вчора в мене забрали тебе, в мене забрали мене... І як жити без тебе просто не знаю і знати не хочу! - написала Ольга.

Про смерть відважного Сергія Коновала написав і військовий журналіст та доброволець Михайло Ухман на своїй сторінці у фейсбуці:

Загинув мій друг, побратим, доброволець, офіцер ЗСУ, людина, яка була поряд з 2016 року... Мій, Друже, Сергій Коновал - ти велика гордість нашої країни і важка втрата. Ти, мій теперішній біль і мій вічний спогад... - йдеться у повідомленні.

Про втрату побратима написав і Богдан Бутковський на своїй сторінці у фейсбуці.

Загинув цвіт нації, людина яка жила розбудовою України. Сергій з юних років всіма доступними методами займався вишкільною і культурно просвітницькою діяльністю. З початку повномасштабної війни, він, як досвідчений атовець пішов на фронт. Згодом, очолив Сталеву Сотню 2 батальйону 67 бригади. Про такого командира можна тільки мріяти! Якби всі командири були такими, як Норд, ми б вже вигнали ворогів з України... - йдеться у повідомленні.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Сергія Коновала з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Підтримайте дружину Сергія:

https://send.monobank.ua/jar/4s9cmw6wFe...

Читайте також: Море квітів, друзі, теплохід: як військовий з Тернополя Сергій Коновал освідчився волонтерці (фото)

У Тернополі одружилися військовий та волонтерка (фото)

Бійця з Тернопільщини Сергія Коновала нагородили орденом «За мужність»

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео