Тамара Коблик

Житель Бережан врізався на мотоциклі в електроопору (фото)

Поліцейські зареєстрували 4 ДТП з потерпілими лише за один день

Чотири дорожньо-транспортні пригоди зареєстрували слідчі впродовж доби, 14 вересня. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

До лікарні бригада швидкої доправила пасажира автомобіля Lanos. Аварія трапилася в селі Смиківці близько 9:05. На автодорозі не розминулися Renault Megane та Lanos. 

За попередньою інформацією, водій Renault, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не пропустив легківку і зіткнувся з нею.

Не обрав безпечної швидкості руху та не впорався з керуванням і водій мотоцикла SUZUKI. 34-річний житель Бережан врізався в електроопору. Чоловіка з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості госпіталізували в травматологічне відділення лікарні. Водій тверезий.

Того ж вечора потрапив у автопригоду і реанімобіль, який віз пацієнта. Між селом Озеряни Борщівської громади та Колиндяни Чортківської не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху і кермувальник службового авто марки Volkswagen. Після цього автівка з'їхала в кювет. Тілесні ушкодження отримала пацієнтка.

У всіх водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Причини автопригод встановить слідство.

Фото Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео