Тамара Коблик

Житель Тернопільщини хотів придбати автівку, а натрапив на афериста

Щоб не потрапити у пастку шахраїв, скористайтеся краще послугами офіційних фірм, які займаються пригонами транспортних засобів з-за кордону

Працівники поліції розпочали кримінальне провадження за фактом шахрайства, вчиненого відносно 28-річного жителя Тернопільського району. Шахрай пообіцяв чоловіку пригнати автомобіль з-за кордону, а в результаті збагатився на чималу суму. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Як розповів заявник, на одному із сайтів зацікавився оголошенням про автомобілі. Обов’язковою умовою псевдопродавця була передоплата. Чоловік перерахував на банківський рахунок 20 тисяч гривень. За деякий час потерпілий зрозумів, що його ошукали, адже з аферистом більше зв’язатися не зміг й бажане авто так і не отримав.

Дану подію правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Поліціянти звертаються до жителів області: не відправляйте гроші незнайомцям, поки не переконаєтеся у надійності людини, не спокушайтеся на низьку ціну товару та оплачуйте лише після його отримання. Щоб не потрапити у пастку шахраїв, скористайтеся краще послугами офіційних фірм, які займаються пригонами транспортних засобів з-за кордону.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео