Ростислав Фук

Житель Тернопільщини вдарив ножем свою дружину

Чоловік уже не вперше потрапляє у поле зору поліцейських за насильницькі дії щодо дружини та 2-річної доньки

До лановецьких правоохоронців надійшло звернення від жительки села Малий Кунинець про те, що її чоловік під час сварки заподіяв їй травму у вигляді колотої рани тулуба. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Як з’ясувалося, чоловік уже не вперше потрапляє у поле зору поліцейських за насильницькі дії щодо дружини та малолітньої доньки. За матеріалами кримінального провадження, розпочатого за фактом спричинення травм жінці та 2-річній доньці суд виніс йому покарання у вигляді громадських робіт та обмежувальний захід у виді заборони перебувати в місцях спільного проживання з дружиною та дитиною.

Але в ніч з 26 на 27 серпня 44-річний чоловік знову прийшов до будинку дружини і вчинив скандал, внаслідок якого потерпілій наніс ножове поранення.

Поліцейські внесли відомості за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу - умисне легке тілесне ушкодження, а також розпочали кримінальне провадження за порушення статті 390-1 Кримінального кодексу України - невиконання обмежувальних заходів.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео