Ростислав Фук

Житель Тернопільщини викрав із магазину 9 смартфонів

Чоловік лише декілька місяців тому звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вбивство

30-річного раніше судимого жителя села Великі Млинівці Кременецької громади викрили правоохоронці за крадіжку з магазину 9 смартфонів. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Подія сталася 14 серпня, о 5 годині ранку в Почаєві Кременецького району. До поліцейських надійшло повідомлення про те, що в торговий заклад, який займається продажем мобільної техніки, пошкодивши вікно, проник невідомий та викрав 9 смартфонів вартістю понад 20 тисяч гривень.

Під час оперативних заходів слідчі встановили, що до злочину причетний раніше судимий житель села Великі Млинівці. Він лише декілька місяців тому звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вбивство. Поліцейські вилучили у підозрюваного сім мобільних телефонів.

Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 185 (крадіжка, скоєна в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до восьми років позбавлення волі.

Фото Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео