Тамара Коблик

Жителів Тернопільщини просять гідно зустріти тіло загиблого Героя

Ростислав Урда ще в 2014-2015 захищав наш край, і зараз не полишив думки про захист України, тому призвався знову захищати українців та Україну

Сьогодні, 25 вересня, близько 12:30 год з Тернополя вирушить колона із тілом загиблого захисника Ростислава Урди. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив мер Бережан Ростислав Бортник.

Орієнтовно о 13:00-13:10 годині конвой дістанеться крайніх рубежів Бережанської громади - с.Комарівка, с.Шибалин.

Приблизно о 13:20 тіло Ростислава везтимуть вулицями: Тернопільська, Замкова, Майдан Незалежності, Руська до рідного дому по вулиці Лепких.

Де в колі сім'ї на подвір'ї о 13:30 год розпочнеться прощання з сім'єю та рідним домом.

Після чого процесія рушить до Площі Ринок, до церкви Св.Трійці, де відбудеться панахида, після чого похоронна процесія рушить на кладовище в с. Рай.

Шановні краяни, думаю кожен з нас в змозі, в той чи інший спосіб гідно віддати шану нашому земляку, нашому герою. Своєю присутністю ви можете створити прощальні коридори пошани, а також долучитись до похоронної процесії, - написав міський голова. - Після церковної панахиди, буде організовано автобуси від «Костелу» до кладовища в с.Рай.

Ростислав Урда ще в 2014-2015 захищав наш край, і зараз не полишив думки про захист України, тому призвався знову захищати українців та Україну.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Ростислава Урди з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, під Тернополем поховали Героя Тараса Леня.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео