Ростислав Фук

Жителька Дніпропетровщини потрапила у ДТП під Тернополем

Після аварії водій іншого авто втік з місця події

Повідомлення про ДТП без травмованих на автодорозі М-30 Стрий - Ізварине, неподалік Романового Села Тернопільського району, надійшло до патрульних 16 січня, близько 21:00.

Прибувши на місце події, інспектори виявили заявницю. Жінка розповіла, що сталася ДТП між її авто та вантажівкою, але після аварії водій іншого автомобіля, не зупинившись, поїхав з місця події.

Окрім того, водійка розповіла, що прямує до Львова з Дніпропетровської області, в машині перебувають двоє малолітніх дітей і вона не знає, де їй з дітьми переночувати.

Патрульні склали схему ДТП, відібрали пояснення від заявниці, допомогли доставити автомобіль до найближчої стоянки та доставили її з родиною до пункту Незламності в управління патрульної поліції.

В теплі та спокої сім’я провела ніч, а зранку, інспектори доставили їх до виїзду з міста, де вони зі своїми знайомими, що також їхали до Львова, продовжили поїздку, - кажуть патрульні.

Інформацію про аварію передали до відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП, які встановлюватимуть іншого учасника автопригоди та всі обставини цієї події.

Фото Патрульної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео