Анастасія Кисіль

Жителька Тернопільщини шукає брата, який довго не виходить на зв’язок з війни

Роман Михайлишин, який воює 8 років, вже тиждень не виходив на зв’язок з рідними. Вони просять відгукнутися усіх, кому щось відомо про чоловіка

34-річного Романа Михайлишина з Гусятина, що на Тернопільщині, розшукують рідні. Чоловік служить у Збройних силах України з 2014 року. Тиждень тому зв'язок з ним обірвався. Його сестра Оксана Єднорович просить краян допомогти у пошуку.

Одні кажуть, що Роман загинув. Інші телефонують і запевняють, що він - живий. Я вже не знаю кому вірити. 24 травня його мобільний підняв незнайомий чоловік та сказав, що він знайшов цей телефон. Також той чоловік зазначив, що про Романа нам все розкажуть, і поклав слухавку. Хто розкаже і коли, не розумію, - розповіла Терену сестра воїна Оксана Єднорович. 

Жінка хвилюється за брата, тому оголосила про його пошук у соціальних мережах. Усіх, хто володіє будь-якою правдивою інформацією про Романа Михайлишина, сестра просить писати їй в особисті повідомлення у фейсбуці.  

 

Роман Михайлишин

Прикмети чоловіка: велике татуювання у вигляді абстрактного візерунка на всю ліву руку, ріст 182-184 сантиметри,  сіро-голубі очі.

У поліцію Оксана Єднорович наразі не зверталася. Лише до друзів з добровольчого сектору, які допомагають їй у пошуках брата. 

Читайте також: «Вірю, що побачу сина живим»: на Тернопільщині мама досі розшукує сина, який пішов воювати і зник.

Фото надані Оксаною Єднорович

Вибір читачів за тиждень

Відео