Ростислав Фук

Жительку Тернопільщини підозрюють у крадіжці чималих заощаджень в сусідки

Про те, що коштів не залишилося, жінка дізналася, коли до неї прийшла донька, аби позичити гроші

unnamed

Тернопільські оперативники встановили особу жінки, яка викрала у 79-річної сусідки 343 тисячі гривень. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Про зникнення великої суми грошей пенсіонерка дізналася випадково й одразу зателефонувала до поліції. Вона – внутрішньо переміщена особа, яка уже рік живе в Тернополі. Вона разом з двома тернополянками орендувала будинок.

Переселенка мала заощадження і зберігала їх вшитими у підкладку сумки. Про те, що коштів не залишилося, дізналася, коли до неї прийшла донька, аби позичити гроші. Жінка відкрила сховок і виявила з 343 тисяч гривень лише 9 тисяч.

Вона викликала поліцію і сказала, що підозрює сусідку по будинку, оскільки остання два дні тому з’їхала без попередження.

Поліцейські встановили місцеперебування ймовірної підозрюваної. Жінка перебувала у Бучачі, а коли до неї прийшли слідчі, то одразу зізналася у крадіжці. Вона розповіла, що мала ключ від кімнати сусідки і впродовж кількох місяців витягувала зі сховку гроші. Майже всю суму вона витратила на власні потреби. Потерпілій повернула близько 70 тисяч.

24-річній жінці інкримінують частину 4 статті 185 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення їй підозри та обрання запобіжного заходу. Триває слідство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео