Ростислав Фук

Жителя Тернопільщини шантажували через інтимні фото

За словами потерпілого, він в інтернеті познайомився з дівчиною. Вони довго переписувалися та обмінювалися своїми інтимними фотографіями

Шахрай

Гроші за фотографії вимагали невідомі у 27-річного жителя Кременецького району, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

За словами потерпілого, він в інтернеті познайомився з дівчиною. Вони довго переписувалися та обмінювалися своїми інтимними фотографіями.

Жодного разу не бачилися та не зідзвонювалися. Одного дня подруга попросила оплатити їй суші. Чоловік погодився і перекинув на картку дві тисячі гривень. За деякий час дівчина захотіла ще грошей, але він вже не дав.

Після цього інтернет-знайома сказала, що всі його інтимні фотографії пересилатиме родичам і розповість, що їх він надсилав неповнолітній дитині. Аби цього не сталося, жінка запропонувала альтернативу - він оплачує на картку 10 тисяч гривень, а вона знищує компромат.

Чоловік вирішив звернутися за допомогою до поліції.

Слідчі встановлюють особу «подруги» та з'ясовують на чию картку потерпілий перераховував раніше гроші. Триває перевірка.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео