Ростислав Фук

Жителя Тернопільщини затримали за підпал автомобіля (фото, відео)

На місце події виїжджали пожежники та слідчо-оперативна група

Інформація від жителя одного з сіл Тернопільського району про те, що невідомий підпалив його автомобіль марки «Mercedes 190» надійшла до правоохоронців 15 серпня, близько 1 години ночі. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області. 

На місце події виїхали пожежники та слідчо-оперативна група. Рятувальники загасили пожежу. Авто вигоріло вщент. Поліцейські почали відпрацьовувати декілька версій скоєння злочину та невдовзі співробітники карного розшуку встановили особу палія. Ним виявився 33-річний односелець потерпілого.

Правоохоронці встановили, що чоловік уночі проник на територію чужого домогосподарства та через відчинене вікно кинув запальну суміш в салон автівки.

Фігурант зізнався, що підпалив машину через неприязні відносини з потерпілим. За місцем проживання чоловіка поліцейські провели обшук та вилучили речові докази.

За даним фактом розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 (умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці затримали жителя Тернопільського району відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу.

Читайте також: Учасників організованої групи судутимуть за підпал автомобілів колишніх бізнес-партнерів

Фото, відео Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео