Ростислав Фук

Жителю Тернопільщини відірвало руку на конвеєрі

У ході перевірки стало відомо, що потерпілий працює офіційно на посаді оператора

швидка

Із травматичною ампутацією руки бригада швидкої госпіталізувала до лікарні жителя одного із сіл Тернопільського району. Тілесні ушкодження 43-річний чоловік отримав на робочому місці, повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

На підприємство, де трапилося нещастя, виїжджала слідчо-оперативна група. У ході перевірки стало відомо, що потерпілий працює офіційно на посаді оператора. 

У його обов'язки входив нагляд за роботою конвеєра. У якийсь момент машина зупинилася й оператор вирішив самостійно виправити ситуацію. Саме під час усунення недоліків руку чоловіка затягло в конвеєр. Швидку викликали співробітники потерпілого.

Чоловіка госпіталізували. Загрози його життю немає. Даний факт слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Нагадаємо, 20 квітня на підприємстві, яке займається гуртовою торгівлею відходами та брухтом  у Тернополі, під пресом загинув 23-річний чоловік.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео