Віра Олександрович

Жителі Тернопільщини досі полюбляють надсилати анонімки

Анонім

Письмові звернення жителів Тернопільщини податківці розглянули своєчасно і без порушень. При цьому позитивно вирішили 7 заяв.

Про це повідомили у Секторі комунікацій ГУ ДПС у Тернопільській області.

- Упродовж І-го кварталу 2020 року до органів ДПС в області надійшло 29 письмових звернень від 31 жителя краю, - звітують у податковій. - Це на 2 заяви більше, ніж торік. Причому одна із них - колективна і 3 анонімних. Більшість звернень надійшли поштою – 21, а решта 8 – електронкою.

За тематикою, найбільше звернень стосувалося контрольно-перевірочної роботи (15 заяв – прим.).

- Чотири особи звернулися за податковою консультацією, двоє – інформували про ухилення від сплати податків, - кажуть у податковій. - Решта - цікавилася деталями нарахування та сплати єдиного соціального внеску, податку на додану вартість, єдиного податку, особливостями ліцензування певних видів господарської діяльності, порядком подання податкової звітності, виконання судових рішень.

За результатами розгляду письмових звернень, фахівці територіальних органів ДПС Тернопільської області надали роз’яснення на 14 заяв, вирішили позитивно 7 звернень, двом заявникам відмовили, стільки ж не підлягають розгляду, 3 звернення повернули авторам, а одне - переадресували.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео