Віра Олександрович

Жителі Тернопільщини можуть стати експертами із кіберзахисту і державної безпеки

01

На навчання у Національній академії Служби безпеки України (СБУ) запрошують жителів Тернопільщини. 

Відбір кандидатів на здобуття вищої освіти в єдиному в Україні військовому навчальному закладі контррозвідувального спрямування триватиме до 1 лютого. На наступний етап потраплять лише найкращі.

- Претендувати на звання курсанта Національної академії СБУ можуть тернополяни і жителі області, які мають повну загальну середню освіту і прагнуть стати співробітниками сучасної української спецслужби, - пояснюють у Секторі взаємодії зі ЗМІ та громадськістю УСБУ в Тернопільській області.

За якими спеціальностями є можливість здобути вищу освіту: - «Державна безпека» (поглиблене вивчення іноземних мов); - «Державна безпека» (поглиблене вивчення тактико-спеціальних дисциплін); - «Державна безпека» (поглиблене вивчення правових дисциплін); - «Національна безпека» (кіберзахист, забезпечення державної безпеки в інформаційній сфері); - «Філологія» (переклад у сфері забезпечення державної безпеки).

В УСБУ в області пояснили: щоб стати курсантом Національної академії СБУ, необхідно: - ознайомитися із Правилами прийому до Національної академії СБУ на сайті Академії; - обрати спеціальність і спеціалізацію; - до 1 лютого звернутися до обласного управління СБУ із заявою встановленого зразка. 

- Це лише перші кроки, проте вони – основні, - наголошують в УСБУ в області. - Далі на вас чекатимуть багатоетапне вивчення й перевірка. Кращих з кращих направлять на вступні випробування до Академії. Якщо ви прагнете захищати державну безпеку та служити в сучасній українській спецслужбі, Національна академія Служби безпеки України – саме для вас! 

Довідка. Докладнішу інформацію можна отримати за номерами телефонів: (0352) 27-94-14 та (0352) 27-93-74.

Фото надане Сектором взаємодії зі ЗМІ та громадськістю УСБУ в Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео